Καλωσήρθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Αναζήτηση

Το καλάθι σας

0 προϊον(τα) - 0,00€ Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειο!

Αυτοπαραγωγή Ενέργειας

Αυτοπαραγωγή Ενέργειας

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Με το πρόγραμμα της αυτοπαραγωγής έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε καθαρή και φθηνή ηλεκτρική ενέργεια από φωτοβολταϊκά, για τις ανάγκες της κατοικίας ή της επιχείρησης μας, χωρίς την ανάγκη αποθήκευσης της.

Το επαναστατικό του προγράμματος βασίζεται στην δυνατότητα επιστροφής της περίσσιας ενέργειας στο δίκτυο όταν δεν την χρειαζόμαστε χωρίς όμως να την χαρίζουμε αλλά να την συμψηφίζουμε με την ενέργεια που εισάγαμε τις περιόδους όπου η παραγωγή μας δεν επαρκούσε.

Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε ως και 80% μείωση του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο τις καταναλώσεις μιας κατοικίας και την εξοικονόμηση που επιτυγχάνει με ένα σύστημα net-metering 5kWp εδώ>> .

 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ

Ο ενεργειακός συμψηφισμός είναι ο τρόπος υπολογισμού του τελικού ποσού που θα πληρώσουμε.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Αν το ρεύμα περισσεύει, επιστρέφεται στο δίκτυο και καταγράφεται από μετρητή της ΔΕΗ (εξερχόμενη ενέργεια)

Αν το ρεύμα δεν επαρκεί, εισάγουμε ρεύμα από την ΔΕΗ  (εισερχόμενη ενέργεια)

Στο τέλος της τιμολογιακής περιόδου (4μηνο για τους οικιακούς καταναλωτές) η ΔΕΗ συμψηφίζει την εξερχόμενη με την εισερχόμενη ενέργεια και μας τιμολογεί την διαφορά.

Αν η εξερχόμενη ενέργεια είναι περισσότερη από την εισερχόμενη (για το διάστημα των 4 μηνών), η διαφορά πιστώνεται στον επόμενο λογαριασμό. Ο ενεργειακός συμψηφισμός ολοκληρώνεται με την πάροδο ενός χρόνου.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Όσον αφορά τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, αυτές υπολογίζονται ΜΟΝΟ για την ενέργεια την οποία εισάγαμε. Αυτό συνεπάγεται ότι είναι συμφέρον να καταναλώνουμε την παραγόμενη ενέργεια από ότι να την επιστρέφουμε στο δίκτυο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τον αυτοπαραγωγό ο οποίος μπορεί να δει τους λογαριασμούς του σχεδόν να μηδενίζονται.

Επίσης ο ετήσιος συμψηφισμός μας δίνει το πλεονέκτημα να έχουμε μεγαλύτερη παραγωγή το καλοκαίρι, αυξάνοντας την εξερχόμενη ενέργεια, την οποία και θα την εκμεταλλευτούμε τον χειμώνα π.χ για την θέρμανσή μας.

Για του επαγγελματίες επίσης αποτελεί  μια συμφέρουσα επένδυση διότι μειώνει το κόστος των παραγόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών καθιστώντας τους πιο ανταγωνιστικούς.

 

 

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Copyright © 2019 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Abweb | Υποστήριξη pla.NET.gr Όροι Χρήσης | Ασφάλεια Συναλλαγών | Πολιτική Επιστροφών / Ακύρωσης