Καλωσήρθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Αναζήτηση

Το καλάθι σας

0 προϊον(τα) - 0,00€ Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειο!
 • Φίλτρο ενεργού άνθρακα κεραμικό OBE Supercarb Imperial Doulton
  Το κεραμικό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα Supercarb Imperial 0,5μm της Doulton είναι ένα διπλό φίλτρο με πυκνότητα 0,5μm το οποίο αποτελείται εξωτερικά από κεραμικό υλικό και εσωτερικά από φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα. Αποτελεί την ιδανική λύση σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει προ-φί..
  45,00€
 • Φίλτρο νερού πάγκου Doulton HCS Inox με φίλτρο Ultracarb 0.5μm
  Η συσκευή φίλτρου νερού πάγκου HCS inox της Doulton καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στον πάγκο της κουζίνας. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα προσθέτοντας αισθητική στον χώρο σας. Τα ανθεκτικά υλικά και η ποιότητα κατασκευής, εγγυώνται μακροχρόνια χρήση του φίλ..
  165,00€
 • Φίλτρο οσμών Antibacterial Microban για ψυγεία Whirlpool
  Το φίλτρο οσμών Antibacterial Microban αναπτύχθηκε από την Whirlpool σε συνεργασία με την Microban τον ηγέτη της αγοράς σε αντιβακτηριδιακές λύσεις. 100% του αέρα του ψυγείου περνά μέσα από το φίλτρο υψηλής τεχνολογίας. Τα ενεργά συστατικά του Microban ενσωματώνονται στην πολυμερή δομή του φίλτρ..
  11,00€
 • Φίλτρο ιζημάτων πλαστική πλενόμενη σήτα RL10’SX 50μm Atlas
  Πλενόμενο φίλτρο με σήτα πολυπροπυλενίου  για την πρό-φίλτρανση του νερού. Ιδανικό σε περιοχές με παλιό δίκτυο και αρκετό χώμα στο νερό. Χρησιμοποιείται κυρίως στην κεντρική παροχή του δικτύου αλλά και  στην  προστασία αντλιών και άλλων μηχανημάτων. Μικρό κ..
  7,70€
 • Φίλτρο νερού ιζημάτων FA10SX 1-3μm Atlas
  Φίλτρο νερού ιζημάτων (νήματος) FA 10SX 1-3μm της Atlas για την πρό-φίλτρανση του νερού. Χρησιμοποιείται κυρίως στην κεντρική παροχή του δικτύου. Κατάλληλα για τις συσκευές φίλτρου κεντρικής παροχής  Senior 3P PLUS 10SX Atlas και Senior Duplex 3P 10SX 3/4'' Atlas Κατασκευάζεται εξωτερικά από νήμα π..
  2,10€
 • Φίλτρο νερού ιζημάτων πολυπροπυλενίου CPP 110SX 10μm Atlas
  Φίλτρο νερού ιζημάτων πολυπροπυλενίου melt blown CPP 110SX 10μm Atlas για την φίλτρανση του νερού. Χρησιμοποιείται κυρίως στην κεντρική παροχή του δικτύου ως προ-φίλτρο ή σε αντίστροφη ώσμωση. Κατασκευάζεται εξωτερικά από πολυπροπυλένιο. Κατάλληλα για συσκευές φίλτρου κεντρικής ..
  2,40€
 • Ηλεκτρονικός Μετατροπέας Αλάτων Calmat
  Ηλεκτρονική συσκευή κατά των αλάτων, της σκουριάς και της διάβρωσης. Ο μετατροπέας αλάτων Calmat διατηρεί καθαρούς τους σωλήνες και τις οικιακές συσκευές από τα άλατα και τη σκουριά. Ενδείκνυται για όλα τα υλικά σωλήνων. Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερο..
  263,90€
 • Σύστημα λάμπας υπεριώδους ακτινοβολίας UV 14W Kinglight
  Το σύστημα λάμπας υπεριώδους ακτινοβολίας UV 14W (ultraviolet) Kinglight είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση για την απολύμανση του νερού. ΧΡΗΣΗ Νερό δικτύου Προαιρετικά, το σύστημα λάμπας υπεριώδους ακτινοβολίας UV 14W Kinglight χρησιμοποιείται στις περιπτώσεις όπου έχουμε επεξε..
  160,03€
 • Φίλτρο πάγκου Doulton HCP Λευκό Ultracarb 0.5μm
  Η συσκευή Doulton HCP Η συσκευή φίλτρου νερού πάγκου HCP της Doulton κατασκευάζεται στην Αγγλία από την Doulton και την Fairey Industrial Ceramic, την μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής κεραμικών φίλτρων στον κόσμο.  Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα. Α..
  109,00€
 • Φίλτρο ψυγείου LG 500P Premium Original
  Φίλτρο νερού ψυγείου LG LT500P  (5231JA2002A) Το φίλτρο ψυγείου LT500P είναι κατάλληλο για ψυγεία LG. Ο κωδικός του προϊόντος είναι 5231JA2002A. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου είναι 6 μήνες ή 1900 λίτρα (500 gallon). Κατασκευάζεται από την Microfilter Co, Ltd, Korea. Διανέμεται από το ε..
  52,40€
 • Φίλτρο ψυγείου MWF General Electric Original
  Φιλτρο ψυγείου General Electric MWF Το φίλτρο ψυγείου MWF General Electric είναι κατάλληλο για ψυγεία General Electric. Είναι εσωτερικό, κοντό και εύκολο στην εγκατάσταση του. Το φίλτρο αντικαθίστανται κάθε 6 μήνες ή 1135 λίτρα (300 gallons). Συμπαγής ενεργός άνθρακας. Είναι πιστο..
  74,50€
 • Φίλτρο ψυγείου SBS001 (SBS002) Whirlpool
  Φίλτρο ψυγείου Whirlpool SBS001 αντικαθιστά το SBS002 Το φίλτρο νερού ψυγείου SBS001 Whirlpool, Philips, Ariston βοηθά στην προστασία της παραγωγής πάγου, στη διάρκεια ζωής της βαλβίδας νερού και προσφέρει καλύτερη  γεύση στο νερό και στον πάγο. Μειώνει την γεύση και την οσ..
  35,00€
 • Φίλτρο νερού Dp Atlas διπλή με φίλτρο Doulton και βρυσάκι
  Η διπλή οικιακή συσκευή φίλτρου νερού Depural DP κάτω πάγκου της Atlas περιλαμβάνει κεραμικό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα ultracarb 0.5μm Doulton, φίλτρο ιζημάτων πολυπροπυλενίου CPP 10μm Atlas και βρυσάκι. Είναι κατάλληλη για την φίλτρανση του πόσιμου νερού για οικιακή και επαγγελματική χρή..
  145,70€
 • Φίλτρο νερού βρύσης Instapure F2 Χρωμέ
  Οικονομικό φίλτρο νερού βρύσης με χρωμέ κορμό και χρωμέ καπάκι. Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε ένα ανταλλακτικό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα Instapure R2 το οποίο αφαιρεί: 92% το χλώριο άσχημη γεύση νερού και οσμή χώμα / αιωρούμενα σωματίδια Χρόνος ζωής ..
  29,30€
 • Φίλτρο νερού βρύσης F8 Ultra Χρωμέ Instapure
  Το φίλτρο νερού βρύσης F8 Ultra χρωμέ της Instapure τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στη βρύση χωρίς εργαλεία. Περιλαμβάνει μεταλλικό αντάπτορα για τοποθέτηση σε θερμομικτική ή κανονική βρύση με εσωτερικό ή εξωτερικό σπείρωμα, κλειδάκι για εύκολη τοποθέτηση και οδηγίες χρήση..
  42,40€
 • Φίλτρο κεντρικής παροχής Senior10SX1/2' Atlas με 8 φίλτρα FA25μm
  Η προσφορά περιλαμβάνει 1 συσκευή φίλτρου νερού κεντρικής παροχής διάφανη Senior 3P 10SX 1/2'' (3/4" ή 1") Atlas, 8 φίλτρα ιζημάτων FA10SX 25μm Atlas και κλειδί. Η συσκευή φίλτρου νερού κεντρικής παροχής Senior 3P 10SX της Atlas διατίθεται και σε παροχή 3/4'' και 1'' στην ίδια τιμή. Οι συσκευές φίλτρου νε..
  35,65€

Φίλτρα Νερού

Στη Solarage θα βρείτε όλες τις λύσεις για καθαρό νερό. Επιλέξτε πιστοποιημένα φίλτρα νερού από διεθνής οργανισμούς σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τα φίλτρα νερού βελτιώνουν την ποιότητα του πόσιμου νερού, αφαιρούν ουσίες ανεπιθύμητες για τον οργανισμό (χλώριο, χώμα) αλλά και ουσίες επικίνδυνες που ενδέχεται να έχει το νερό (βαρέα μέταλλα), προστατεύοντας την υγεία σας.

Επιλογές φίλτρων νερού

Φίλτρα νερού με βάση το χώρο εγκατάστασης Φίλτρα νερού με βάση την τεχνολογία

Φίλτρα νερού βρύσης

Φίλτρα πάγκου

Φίλτρα κάτω πάγκου

Φίλτρα κεντρικής παροχής

Φίλτρα ιζημάτων για χώμα και σωματίδια

Φίλτρα ενεργού άνθρακα για χλώριο και οσμές

Φίλτρα ενεργού άνθρακα για βαρέα μέταλλα

Φίλτρα ενεργού άνθρακα με βακτηριοστατική δράση

 

Copyright © 2019 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Abweb | Υποστήριξη pla.NET.gr Όροι Χρήσης | Ασφάλεια Συναλλαγών | Πολιτική Επιστροφών / Ακύρωσης