Καλωσήρθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Αναζήτηση

Το καλάθι σας

0 προϊον(τα) - 0,00€ Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειο!
  • Σύστημα λάμπας υπεριώδους ακτινοβολίας UV 14W Kinglight
    Το σύστημα λάμπας υπεριώδους ακτινοβολίας UV 14W (ultraviolet) Kinglight είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση για την απολύμανση του νερού. ΧΡΗΣΗ Νερό δικτύου Προαιρετικά, το σύστημα λάμπας υπεριώδους ακτινοβολίας UV 14W Kinglight χρησιμοποιείται στις περιπτώσεις όπου έχουμε επεξε..
    160,03€

Απολύμανση Νερού

Απολύμανση Νερού

Για την απολύμανση του νερού οι δύο πιο διαδεδομένοι τρόποι είναι η χλωρίωση και η απολύμανση με υπεριώδη ακτινοβολία.

Άλλες τεχνικές είναι ο οζονισμός ή οζόνωση, η ηλεκτρόλυση κ.α

ΧΛΩΡΙΩΣΗ

Αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο γι αυτό και χρησιμοποιείται ευρέως από τις δημόσιες εταιρείες ύδρευσης.

Απαιτεί μεγάλη προσοχή και συνεχείς ελέγχους διότι σε περιπτώσεις υπερχλωρίωσης δημιουργούνται αρνητικές επιπτώσεις για την ανθρώπινη υγεία.  

ΥΠΕΡΙΩΔΗΣ ΑΚΤΟΝΟΒΟΛΙΑ UV

Οι λάμπες υπεριώδους ακτινοβολίας UV είναι μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για την απολύμανση του νερού.

Νερό δικτύου

Στις περιπτώσεις που έχουμε νερό δικτύου το οποίο έχει υποστεί χλωρίωση, οι λάμπες UV έχουν νόημα μόνο στην περίπτωση που έχουμε επεξεργαστεί το νερό με φίλτρα ενεργού άνθρακα ή αντίστροφής όσμωσης.

Αποτελεί μια επιπλέον προστασία στο ενδεχόμενο ανάπτυξης μικροβίων μέσα στο φίλτρο ή στην φιάλη αποθήκευσης του νερού (αντίστροφη ώσμωση).

Νερό γεώτρησης

Στις περιπτώσεις που έχουμε νερό από γεώτρηση ή πηγάδι, η χρήση της λάμπας UV αποτελεί βασική προϋπόθεση αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το νερό για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει μικροβιολογική ανάλυση στο νερού από πιστοποιημένα εργαστήρια ιδιαίτερα αν θέλουμε να το κάνουμε πόσιμο.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης τεχνολογίας ανάλογα με την εφαρμογή και τα αποτελέσματα  των αναλύσεων.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Copyright © 2019 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Abweb | Υποστήριξη pla.NET.gr Όροι Χρήσης | Ασφάλεια Συναλλαγών | Πολιτική Επιστροφών / Ακύρωσης