Καλωσήρθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Αναζήτηση

Το καλάθι σας

0 προϊον(τα) - 0,00€ Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειο!
  • Φίλτρο ενεργού άνθρακα κεραμικό OBE Supercarb Imperial Doulton
    Το κεραμικό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα Supercarb Imperial 0,5μm της Doulton είναι ένα διπλό φίλτρο με πυκνότητα 0,5μm το οποίο αποτελείται εξωτερικά από κεραμικό υλικό και εσωτερικά από φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα. Αποτελεί την ιδανική λύση σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει προ-φί..
    45,00€

Φίλτρα Νερού Ενεργού Άνθρακα

Φίλτρα Νερού Ενεργού Άνθρακα

Τα φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία του πόσιμου νερού και την βελτίωση του, στο βαθμό που η τεχνολογία κατασκευής του φίλτρου το επιτρέπει. Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα φυσικό υλικό το οποίο προέρχεται κυρίως από τον ορυκτό άνθρακα ή το κέλυφος της καρύδας.

Ανάλογα με την πρώτη ύλη, έχουμε και διαφορετικές απορροφητικές ικανότητες των φίλτρων. Μπορείτε να επιλέξετε φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα που συγκρατούν ιζήματα, χώμα, φυτοφάρμακα, χλώριο έως και βαρέα μέταλλα (μόλυβδο) και πτητικές ενώσεις. Επίσης υπάρχουν και διπλά φίλτρα ενεργού άνθρακα τα οποία εξωτερικά αποτελούνται από κεραμικό υλικό (Doulton) τα οποία αποτελούν ιδανική λύση όταν δεν υπάρχει προφίλτρο.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Copyright © 2019 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Abweb | Υποστήριξη pla.NET.gr Όροι Χρήσης | Ασφάλεια Συναλλαγών | Πολιτική Επιστροφών / Ακύρωσης