Καλωσήρθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Αναζήτηση

Το καλάθι σας

0 προϊον(τα) - 0,00€ Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειο!
 • Φίλτρο ιζημάτων πλαστική πλενόμενη σήτα RL10’SX 50μm Atlas
  Πλενόμενο φίλτρο με σήτα πολυπροπυλενίου  για την πρό-φίλτρανση του νερού. Ιδανικό σε περιοχές με παλιό δίκτυο και αρκετό χώμα στο νερό. Χρησιμοποιείται κυρίως στην κεντρική παροχή του δικτύου αλλά και  στην  προστασία αντλιών και άλλων μηχανημάτων. Μικρό κ..
  7,70€
 • Φίλτρο νερού ιζημάτων FA10SX 1-3μm Atlas
  Φίλτρο νερού ιζημάτων (νήματος) FA 10SX 1-3μm της Atlas για την πρό-φίλτρανση του νερού. Χρησιμοποιείται κυρίως στην κεντρική παροχή του δικτύου. Κατάλληλα για τις συσκευές φίλτρου κεντρικής παροχής  Senior 3P PLUS 10SX Atlas και Senior Duplex 3P 10SX 3/4'' Atlas Κατασκευάζεται εξωτερικά από νήμα π..
  2,10€
 • Φίλτρο νερού ιζημάτων πολυπροπυλενίου CPP 110SX 10μm Atlas
  Φίλτρο νερού ιζημάτων πολυπροπυλενίου melt blown CPP 110SX 10μm Atlas για την φίλτρανση του νερού. Χρησιμοποιείται κυρίως στην κεντρική παροχή του δικτύου ως προ-φίλτρο ή σε αντίστροφη ώσμωση. Κατασκευάζεται εξωτερικά από πολυπροπυλένιο. Κατάλληλα για συσκευές φίλτρου κεντρικής ..
  2,40€

Φίλτρα Ιζημάτων

Φίλτρα Ιζημάτων

Τα φίλτρα ιζημάτων χρησιμοποιούνται κυρίως στην κεντρική παροχή του δικτύου, στις διπλές οικιακές συσκευές φίλτρου κάτω πάγκου ως προ-φίλτρο και στην αντίστροφη ώσμωση. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι φίλτρων ιζημάτων που μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με την χρήση (οικιακή, επαγγελματική). Είναι τα πλενόμενα φίλτρα ιζημάτων και τα φίλτρα ιζημάτων πολυπροπυλενίου. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σε πυκνότητες από 1μm έως 70μm.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Copyright © 2019 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Abweb | Υποστήριξη pla.NET.gr Όροι Χρήσης | Ασφάλεια Συναλλαγών | Πολιτική Επιστροφών / Ακύρωσης