Καλωσήρθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Αναζήτηση

Το καλάθι σας

0 προϊον(τα) - 0,00€ Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειο!
  • Φίλτρο νερού Dp Atlas διπλή με φίλτρο Doulton και βρυσάκι
    Η διπλή οικιακή συσκευή φίλτρου νερού Depural DP κάτω πάγκου της Atlas περιλαμβάνει κεραμικό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα ultracarb 0.5μm Doulton, φίλτρο ιζημάτων πολυπροπυλενίου CPP 10μm Atlas και βρυσάκι. Είναι κατάλληλη για την φίλτρανση του πόσιμου νερού για οικιακή και επαγγελματική χρή..
    145,70€

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Τα οικιακά φίλτρα νερού κάτω πάγκου της εταιρείας ATLAS FILTRI χρησιμοποιούνται για την φίλτρανση του πόσιμου νερού. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και διατίθενται σε 2 διαφορετικούς τύπους ανάλογα με τον τρόπο χρήσης τους. Διακρίνονται σε φίλτρα νερού με βρυσάκι και χωρίς.

Αποτελούν την πιο διακριτική επιλογή. Τοποθετούνται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Συνδυάζονται με όλα τα φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα 10' (ιντσών ή 248 χιλ). Στα διπλά φίλτρα νερού έχουμε την δυνατότητα να τοποθετήσουμε ένα προ-φίλτρο ιζημάτων για την προστασία του δεύτερου φίλτρου νερού ενεργού άνθρακα. Σε αυτήν την περίπτωση το δεύτερο φίλτρο μπορεί να είναι ένα φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα και υπερδιήθησης της τάξης 0,15μm.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Copyright © 2019 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Abweb | Υποστήριξη pla.NET.gr Όροι Χρήσης | Ασφάλεια Συναλλαγών | Πολιτική Επιστροφών / Ακύρωσης