Καλωσήρθατε! Παρακαλούμε συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Αναζήτηση

Το καλάθι σας

0 προϊον(τα) - 0,00€ Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειο!
  • Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα 250Wp Luxor-Victron
    Το αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα που προτείνεται έχει ως σκοπό να καλύψει τις ανάγκες εξοχικής κατοικίας η οποία κατοικείται 3 φόρες την εβδομάδα (π.χ Παρασκευή Σάββατο Κυριακή). Το σύστημα έχει την δυνατότητα να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια τουλάχιστον για τον φωτισμό ..
    0,00€

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Η τεχνολογία των φωτοβολταϊκών αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις την μοναδική οικονομική λύση για την ηλεκτροδότηση εξοχικών κατοικιών οι οποίες δεν είναι συνδεδεμένες με το δημόσιο δίκτυο της ΔΕΗ.

Αποτελεί επίσης και μια οικονομική λύση σε κατοικίες με χαμηλές καταναλώσεις (εξοχικές κατοικίες) από την στιγμή που το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας αυξάνεται συνεχώς.

Ο σχεδιασμός και η επιλογή ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος εξαρτάται από τις καταναλώσεις που έχει μια κατοικία και από την περίοδο χρήσης της (περιοδική ή όλο τον χρόνο).

Σας παρουσιάζουμε 3 διαφορετικά αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να ο χρόνος ζωής των μπαταριών να είναι ο μέγιστος δυνατός.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσουμε μαζί, το φωτοβολταϊκό σύστημα το οποίο ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Copyright © 2019 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Abweb | Υποστήριξη pla.NET.gr Όροι Χρήσης | Ασφάλεια Συναλλαγών | Πολιτική Επιστροφών / Ακύρωσης